Eten & drinken

We kunnen weer volop erop uit. Naar winkels, cafés en restaurants. Genieten van musea, theaters en bioscopen. Laten we hopen dat dit zo blijft en in ieder geval ‘for the time being’ extra genieten van onze vrijheid en van cultuur & cuisine! Onze tips vind je in de pdf’s ‘Gasteninformatie’ (zie hiernaast/hieronder de links) waarin ook praktische info over OV, bereikbaarheid etc.

Er op uit!

We hebben de tips voor wandelen, fietsen en voor autotrips voor u gerubriceerd. Er zijn verwijzingen naar nuttige sites en fraaie plekken. Ook zijn er fiets- en wandelroutes en een aantal persoonlijke tips. En er zijn tips om zelf uw route samen te stellen. Klik op de kaart voor uw keuze. Veel plezier!

Praktisch

In de klappers in onze B&B tref je informatie en tips aan over Eten & Uitgaan en algemene informatie. Dezelfde informatie kun je hier downloaden voor gebruik op Smartphone of Tablet.

openbaar vervoer

We liggen zeer centraal: de bussen naar Maastricht en naar Valkenburg stoppen bijna gelijktijdig (om ca 13 over het uur) praktisch voor de deur. ZONDAGS minimaal 1 uur vooraf bus bestellen via: 0800 – 022 40 50. Deze bustaxi stopt niet voor de deur maar bij halte Gasthuis (500m. richting Maastricht)

vanuit Maastricht (richting Valkenburg)
vul in: Bus > Limburg > Lijn 8a

naar Maastricht (vanuit Valkenburg)
vul in: Bus > Limburg > Lijn 8b

Weblinks

Ook hebben we voor u een aantal links naar websites van interessante musea, attracties en bijvoorbeeld ook naar portals en VVV websites.

naar weblinks Maastricht
naar weblinks regio