Cultuur & Cuisine

Behalve van de natuur, kunt u ook volop genieten van cafés en restaurants, musea, theaters en bioscopen. Kortom van cultuur & cuisine! Onze tips vind je in de pdf’s ‘Gasteninformatie’ (zie hiernaast/hieronder de links) waarin ook praktische info over OV, bereikbaarheid etc.

Er op uit!

We hebben de tips voor wandelen, fietsen en voor autotrips voor u gerubriceerd. Er zijn verwijzingen naar nuttige sites en fraaie plekken. Ook zijn er fiets- en wandelroutes en een aantal persoonlijke tips. En er zijn tips om zelf uw route samen te stellen. Klik op de kaart voor uw keuze. Veel plezier!

Praktisch

In de klappers in onze B&B tref je informatie en tips aan over Eten & Uitgaan en algemene informatie. Dezelfde informatie kun je hier downloaden voor gebruik op Smartphone of Tablet.

openbaar vervoer

We liggen zeer centraal: de bussen naar Maastricht en naar Valkenburg stoppen bijna gelijktijdig (om ca 13 over het uur – in het weekend wijkt het soms af) praktisch voor de deur.

naar DIENSTREGELING (Arriva)
KIES: Bus > Limburg > ‘alle haltes tonen’
EN VUL IN: Reutjesstraat

 

Weblinks

Ook hebben we voor u een aantal links naar websites van interessante musea, attracties en bijvoorbeeld ook naar portals en VVV websites.

naar weblinks Maastricht
naar weblinks regio