gasthuis 18, bemelen | 06 - 343 13 888 | wolfshuis@yahoo.com

Huisje of appartement?

geen kamer, maar een woning: helemaal voor u


Het huisje

Het huisje was onze eerste B&B en wordt verhuurd als één B&B voor twee personen, met eigen terras, tuin en ingang. Beneden is de ruime woonkamer (34m2) met zit- en eethoek, aanrecht, koffie- en thee-apparatuur, koelkast en TV. Hier is ook de comfortabele badkamer (5m2) met toilet en regendouche. Tuin en terras bieden optimale privacy en liggen op het zuiden.

Slaapkamer(s)

Op de bovenverdieping is uw slaapkamer (16m2). In overleg kunt u eventueel gebruik maken van een identieke tweede slaapkamer (meerprijs) eveneens op de bovenverdieping. De slaapkamers bevatten elk een tweepersoonsbed (boxspring) met goede pocketveringmatrassen en daar bovenop dekmatrassen van traagschuim.

Het appartement

Naast onze eigen woning ligt het nieuwe, zeer complete appartement. Vóór de eigen ingang is een zitje met comfortabele stoelen waar u heerlijk buiten kunt zitten, dat kan ook in uw intieme tuin met terras. Hier kunt u 's zomers in de zon genieten van uw vorstelijk ontbijt. De woonkamer (22m2) heeft 'n zit- en eethoek, en is voorzien van 'n aanrecht, koffie- en thee-apparatuur, een koelkast en TV. 

Slaapkamer

Via uw inpandige trap komt u in de zeer riante slaapkamer (22m2) en luxe badkamer (15m2) met dubbele wastafel, toilet en royale regendouche. Vanuit uw riante boxspring bed (met pocketveringmatrassen en traagschuim dekmatrassen) heeft u een prachtig uitzicht tot wel 40 km ver! 

Het ontbijt

Ontbijt serveren we bij u: aan de eettafel of 's zomers in uw tuin. Wij willen zoveel mogelijk tegemoet komen aan uw wensen. In overleg met u stellen we het ontbijt samen. U kunt zich ook laten verrassen...

Voorzieningen

 • Centrale verwarming
 • Comfortabele badkamer met regendouche
 • HDtv met Chromecast: stream uw NETFLIX etc.
 • Parkeren kan op eigen terrein
 • Tuin met terras - met veel privacy
 • Gratis snelle (600Mbit/s) breedband-internet verbinding via WiFi

Bij aankomst

Zorgen wij voor iets lekkers bij de thee of koffie. Thee en koffiecups kunt u vrij gebruiken. Heeft u 's avonds zin in iets hartigs of iets zoets: er staat een mand met snacks en snoep naar keuze, die we achteraf verrekenen.

 • Nespresso-apparaat, waterkoker, koelkast
 • Fietsen kunnen in onze stal geplaatst
 • Huisje: evt extra kamer tegen meerprijs
 • Elk uur stopt bus lijn 8 naar Valkenburg of Maastricht 'voor de deur' (zondag iets verderop & op afroep 0800-0224050).
 • E-bike & fietsverhuur op 500m. (Resort Mooi Bemelen) reserveren 043 4071321

 

Ligging

In de heuvels én vlak bij Maastricht

Net buiten Maastricht aan de rand van het Maasdal ligt het dorpje Bemelen. Voorbij de kerk leidt de weg de berg op, langs de mergelgrotten en kalkgraslanden van de Bemelerberg. Bovenop het zacht glooiende Plateau van Margraten ligt het gehucht Gasthuis en vervolgens Wolfshuis met de markante windmolen van mergelsteen.

Routeplanner (Google Maps)

GPS coördinaten: 50°50'28.7"N 5°47'51.2"E
(50.841310, 5.797564)

Kunst

Zowel in het huisje als het appartement hangt een deel van onze bescheiden kunstcollectie. Deze omvat werken van o.a. Lydia Schouten, Toon Teeken, Hans Lemmen, Jack Reubsaet,  Lisa Holden, Ien Lucas, Joop Vugs, Guusje van Noorden, Henk Speth, Vera Hilger, Ton Slits, Johan van der KeukenDick Matena, René Glaser, Birgitta van Drie, Mireille Brouwer, Bram Tackenberg en Ray Moon. Het werk is in wisselende samenstelling verdeeld over huisje, appartement en natuurlijk ook deels in ons eigen woonhuis en kantoor. 

Reserveren?

Kijk bij 'Prijzen & reserveren'

huisje07

huisje: woonkamer

huisje06b

huisje: badkamer

huisje03

huisje: slaapkamer

appartement

appartement: woonkamer

appartement

appartement: slaapkamer

appartement

appartement: badkamer

20200503_074523s

appartement tuin / uitzicht slaapkamer

huisje17

huisje tuin en terras

bebop_201609171732390200b

Wolfshuis, B&B voorgrond rechts

huisje15

Huisje gezien vanuit de huiswei

huisje14

Huisdier