Geen kamer… maar een complete woning
huisje

Het huisje was onze eerste B&B en wordt verhuurd als één B&B voor twee personen, met eigen terras, tuin en ingang. Beneden is de ruime woonkamer (34m2) met zit- en eethoek, aanrecht, koffie- en thee-apparatuur, koelkast en TV. Hier is ook de comfortabele badkamer (5m2) met toilet en regendouche. Tuin en terras bieden optimale privacy en liggen op het zuiden.

Slaapkamer(s)
Op de bovenverdieping is de slaapkamer (16m2). In overleg kun je eventueel gebruik maken van een identieke tweede slaapkamer (meerprijs) eveneens op de bovenverdieping. Op de slaapkamers staat een tweepersoons boxspring bed waarop het heerlijk slapen is.

appartement

Naast onze eigen woning ligt het zeer complete appartement met extra luxe slaap- en badkamer. Vóór de eigen ingang is een zitje met comfortabele stoelen waar je heerlijk buiten kunt zitten, dat kan ook in jullie intieme tuin met terras. Hier kun je ’s zomers in de zon genieten van ons vorstelijk ontbijt. De woonkamer (22m2) heeft ’n zit- en eethoek, en is voorzien van ’n aanrecht, koffie- en thee-apparatuur, een koelkast en TV.

Slaapkamer
Via de inpandige trap kom je in de zeer ruime slaapkamer (22m2) en luxe badkamer (15m2) met dubbele wastafel, toilet en royale regendouche. Vanuit je heerlijke boxspringbed heb je een prachtig uitzicht tot wel 40 km ver!

het ontbijt

Ontbijt serveren we aan je eettafel of ’s zomers in je eigen tuin. Wij willen zoveel mogelijk tegemoet komen aan jullie wensen. In overleg stellen we het ontbijt samen. Je kunt je natuurlijk ook laten verrassen…

voorzieningen
 • Centrale verwarming
 • Comfortabele badkamer met regendouche
 • HDtv met Chromecast: stream je eigen NETFLIX etc.
 • Parkeren kan op eigen terrein
 • Tuin met terras – met veel privacy
 • Gratis snelle (600Mbit/s) breedband-internet verbinding via WiFi
 • Magnetron voor afhaal- of bezorgmaaltijd
 • AED (defibrillator) aanwezig
bij aankomst

Zorgen wij voor iets lekkers bij de thee of koffie. Thee en koffiecups zijn vrij te gebruiken. ’s Avonds zin in iets hartigs of iets zoets? Er staat een mand met snacks en snoep naar keuze, die we achteraf verrekenen.

 • Nespresso-apparaat, waterkoker, koelkast
 • Fietsen kunnen ‘s nachts in onze stal
 • Huisje: evt extra kamer tegen meerprijs
 • Elk uur bus voor de deur lijn 8 naar Valkenburg of Maastricht (zondag iets verderop & op afroep 0800-0224050).
 • E-bike & fietsverhuur op 500m. (Resort Mooi Bemelen) reserveren 043 4071321
In de heuvels én vlak bij Maastricht

Net buiten Maastricht aan de rand van het Maasdal ligt het dorpje Bemelen. Voorbij de kerk leidt de weg de berg op, langs de mergelgrotten en kalkgraslanden van de Bemelerberg. Bovenop het zacht glooiende Plateau van Margraten ligt het gehucht Gasthuis en vervolgens Wolfshuis met de markante windmolen van mergelsteen.

ligging

Routeplanner (Google Maps)
TIP: Mooiste route? Rij via Bemelen!
GPS coördinaten:
50°50’28.7″N 5°47’51.2″E
(50.841310, 5.797564)

Kunst

Zowel in het huisje als het appartement hangt een deel van onze bescheiden kunstcollectie. Deze omvat werken van o.a. Lydia SchoutenToon TeekenHans LemmenJack ReubsaetLisa HoldenIen LucasJoop VugsGuusje van NoordenHenk SpethVera HilgerTon Slits, Natascha WaeyenJohan van der KeukenAad de Haas, Barbara WagnerDick MatenaRené GlaserBirgitta van DrieMireille BrouwerBram Tackenberg en Ray Moon.

Het werk is in wisselende samenstelling verdeeld over huisje, appartement en natuurlijk ook deels in ons eigen woonhuis en kantoor.

(Snel naar reserveren? Dat kan hier)

AED - defibrillator aanwezigdefibrillator aanwezig